Prettymarble

Ett företag som älskar marmor

Idén bakom prettymarble

Att hitta ett fint marmorbord av riktigt bra kvalitet, är inte lätt. Det märkte Nicole som grundade Pretty Marble efter att ha letat efter stilrena marmorbord i riktigt bra kvalitet som skulle hålla över tid, till sitt egna hem. Allt började alltså med skisser på bord hon själv ville ha i hemmet, sen tillverkades borden efter skisserna och magi skapades! Detta var för bra för att inte hitta sin väg även till andras hem. Konceptet utvecklades till att erbjuda fin design där man själv får välja färgkombination på underrede och toppskiva, samt flera storlekar att välja på för att passa just i ens eget hem. Våra bordsunderreden är svetsade för hand och inget bord är det andra lik, eftersom att även varje skiva marmor är unik i sitt utseende.

Företaget startade på hemmaplan i Årsta och har nu vuxit sig till lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på vår resa.

Pretty Marble andas kvalitet, design och nytänkande. Vi älskar våra bord, hoppas du gör det också!


Följ oss mer än gärna på våra sociala medier (instagram och facebook) där vi lägger upp bilder på våra bord, även kundbilder i den mån vi får tillåtelse till det och håll även ögonen öppna där för kampanjer och tävlingar.

För att nå oss kan du använda kontaktformuläret här på shoppen eller maila oss på info@prettymarble.se, hoppas vi hörs!