Prettymarble

Ett företag som älskar marmor

Idén bakom prettymarble

 

Pretty Marble startades av ett stort intresse för inredning och då främst den tidlösa marmorn. Att få kombinera dessa två ting och tillverka marmorbord i egen design kändes självklart och Pretty Marble var fött! Företaget startade på hemmaplan i Årsta och har nu vuxit sig till lokaler på Södermalm i Stockholm. Vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på vår resa!

Vi vill erbjuda lyxiga och trendsäkra marmorbord som passar just dig och dina önskemål. I vår webbshop får du som kund specialbeställa ett bord efter dina önskemål. Du väljer först vilket mått och vilken modell på ditt marmorbord du vill ha, sen väljer du en kombination med vilken färg på marmorn du vill ha samt vilken färg på bordsunderredet. Allt för att du ska få just ditt perfekta bord! Vi erbjuder en mängd olika marmorbord som soffbord, sidobord, sängbord, matbord och kontorsbord. Det mesta är möjligt – låt oss hjälpa dig med din marmordröm!

Följ oss mer än gärna på våra sociala medier (instagram och facebook) där vi lägger upp bilder på våra bord, även kundbilder i den mån vi får tillåtelse till det och håll även ögonen öppna där för kampanjer och tävlingar.

För att nå oss kan du använda kontaktformuläret här på siten eller maila oss på info@prettymarble.se, så hjälper vi dig gärna med just din marmordröm, hoppas vi hörs!