Sidobord

Förgyll din tomma yta hemma med ett fantastiskt sidobord i marmor. Ett sidobord eller även kallat avställningsbord är en utmärkt möbel som både fyller sin funktion som avställningsyta samt är väldigt fin att titta på. Nedan finner du våra populära standardmått, men har du ett behov av ett större/mindre bord så kontakta oss gärna så tar vi fram ett pris till dig. Våra sidobord finns med och utan hyllplan och går att ta fram med till exempel ett till hyllplan om så önskas. Vi vill att ditt marmorbord ska passa dina behov och är övertygade om att du hittar ett sidobord som passar i ditt hem.

Sidobord med italiensk Carrara marmor perfekt som en avlastningsyta.
Sidobord Stella 100

Ett sidobord i marmor med trendig och lyxig design i serien Stella

5390 KR
Marmorbord, sidobord marmor utan hyllplan
Sidobord Stella 120

Ett sidobord i marmor med trendig och lyxig design i serien Stella

5790 KR
marmorbord, sidobord i marmor med hyllplan
Sidobord Astrid 100

Ett sidobord i marmor med trendig och lyxig design i serien Astrid

6590 KR
Marmorbord, Sidobord marmor marmorbord carraramarmor svart underrede 100x35x90 med hyllplan
Sidobord Astrid 120

Ett sidobord i marmor med trendig och lyxig design i serien Astrid

6990 KR

Sidobord, den perfekta avlastningsytan som är både praktisk och snygg

Ett sidobord, med eller utan hyllplan är en utmärkt möbel i hall för att lägga nycklar, brev och smått på. Men passar minst lika bra i sovrummet, vardagsrummet en korridor eller varför inte i köket för lite extra avlastningsyta. Det finns många platser i hemmet som hade som hade blivit glada av att få bli tillpiffade med ett fantastiskt marmorbord.

Våra sidobord pryder många fina hem runt om i landet och vi hjälper dig gärna att ta fram ett marmorbord även till dig.

Vilken färg på marmorbordet passar dig? Klicka dig in på ett marmorbord du gillar, där väljer du först vilken färg på marmorn du vill ha: Den kända klassiska vita Carrara-marmorn, den mystiska svarta marmorn Nero Marquina med ljus marmorering eller den färgglada och härliga gröna marmorn Verde Guatemala. Sten från många av världens hörn, där ingen stenskiva är den andra lik. Välj sen en färg på bordsunderredet: stilrent vitt eller svart som "alltid funkar", eller en guldfärg för den mer trendige.